Skapa retur

365 dagars öppet köp

När du handlar på Bikable.se har du 365 dagars öppet köp. Vår returetikett kostar 39 kr.
 

För att du ska få hela köpebeloppet tillbaka måste produkten vara i samma skick som du mottog den och i sin originalförpackning. Den måste vara oanvänd och alla delar måste vara inkluderade. Produkten måste packas ordentligt och säkert så den inte skadas under transport. Du får gärna skicka flera ordrar i samma returförsändelse.

Du har ansvaret och risken för paketet tills vi har mottagit det. Därför är det viktigt att du tar och behåller inlämningskvitto med spårningsnummer när du lämnar in paketet hos paketombud för retur.

Vi behandlar alla returordrar inom några dagar efter ankomst. Köpesumman krediteras till till kortet som används vid beställning av ordern. Om du vill få pengarna retunerade till ett annat konto kan du ange kontoinformation på önskat konto och meddela oss, antingen genom en lapp i returpaketet eller via e-post.

Läs mer

 

Hur du retunerar en beställning

Här är stegen du behöver göra för att retunera din vara:
 

 1. Välj fraktbolag härunder och tryck "Fortsätt".
   
 2. Följ stegen genom returprocessen i popup-fönstret.
   
 3. Betala och skriv ut returetiketten direkt i popup-fönstret. Vår returetikett kostar 39 kr.
   
 4. Packa dina varor ordentligt och tryggt. Var säker på att skicka med ditt ordernummer i paketet. Du kan antingen skicka med en kopia av fakturan eller en lapp med ordernummer på.
   
 5. Sätt returetiketten på paketet.
   
 6. Överlämna paketet till transportören. Säkerställ så att du får ett inlämningskvitto.
   

Om du har några frågor, vänligen kontakta vår Kundservice

Upprätta retur

Välj...